Universal war two 1 - De tijd van de Woestijn

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

De tijd van de Woestijn
Nieuw
Universal war two 1
Hardcover
€ 18,95

Inhoud


De Eerste Universele Oorlog was apocalyptisch en eindigde behoorlijk dramatisch. De mensheid ontsnapte maar net aan haar volledige vernietiging. De beschaving van Kanaän doet haar best om hetgeen ervan rest op te kalefateren. Op Mars zien ze met lede ogen toe hoe de zon uitsterft. De energiebron wordt opgeslokt door een wormhole. Terwijl de Kanaänieten hun uiterste best doen om het zwarte gat te sluiten, gebeurt het onwaarschijnlijke: een gigantische driehoek van duisternis verschijnt voor de vloot. Het is in deze context dat we het spoor volgen van Thea, de afstammelinge van Kalish die tegen haar zin haar militaire dienst uitzit op Mars.
Dé cultserie van Denis Bajram wordt verdergezet met een nieuwe cyclus van zes delen die zich dertig jaar later afspeelt in het oneindige universum en die onafhankelijk van het eerste luik gelezen kan worden. Hier begint de tweede universele oorlog!

Overige productgegevens

Held/serie: Universal War Two
Reeks/Deel: Universal war two 1
ISBN: 9789030369486
Scenarist(en): Bajram, Denis
Tekenaar(s): Bajram, Denis
Genre(s): Avontuur, Science Fiction
Uitgever: Casterman

In deze reeks

2. Het Beloofd Land
3. De exodus

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00