Urban 2 - Zij die zullen sterven

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

Zij die zullen sterven
Nieuw
Urban 2
Hardcover
€ 18,95

Inhoud

Zacchary Buzz verlaat zijn dorp om naar Monplaisir te gaan, een enorme stad gewijd aan vrije tijd en plezier. Het is zijn droom om te gaan werken bij de beste politie in de wereld: Urban Interceptor.
Monplaisir is eigenlijk een hypergroot bedrijf onder leiding van de alomtegenwoordigde Springy Fool. Vanuit zijn fort kan hij live naar alle bewegingen van de bewoners van de hele stad kijken via zijn camera’s en schermen. Monplaisir is onder de controle van ALICE een geautomatiseerd systeem bestaande uit robots die eenvoudige dieven najagen. Dit systeem maakt het mogelijk dat de de politie tijd heeft om de grote misdaden op te lossen, want ondanks alle feesten worden de verminkte lichamen van een aantal meisjes gevonden. De hoofdonderzoeker is zelf vermoord door Antiochus Ebrahimi omdat hij teveel vragen stelde. Antiochus wordt vervolgens opgejaagd door de beste Urban Interceptor: Isham El Ghellab. Deze jacht wordt uitgezonden als live-show, waar kijkers kunnen wedden op de winnaar. Zach, die droomde van rechtvaardigheid, ontdekt dat geweld en cynisme de basis zijn van de magische wereld van Monplaisir.

Overige productgegevens

Held
Urban

Reeks/Deel
Urban 2

ISBN
9789460781216

Scenarist(en)
Brunschwig, Luc

Tekenaar(s)
Ricci, Roberto

Uitgever
Dark Dragon Books

Productgroep
Stripboeken

Ook beschikbaar

Zij die zullen sterven
Nieuw
Urban 2
Softcover
€ 8,95

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00