Vampier van Benares 1 - De nachtbeesten

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

De nachtbeesten
Nieuw
Vampier van Benares 1
Hardcover
€ 15,95

Inhoud

Na de gedwongen en voortijdige stopzetting van Pema Ling door uitgeverij Dupuis was het afwachten waar Georges Bess zijn tanden zou inzetten. Hij wilde graag Pema Ling bij een andere uitgeverij voortzetten want wat hem betreft is de serie nog niet ten einde. Of hij dat voornemen nog zal waarmaken zal extra afwachten zijn. Dan nemen we intussen genoegen met de trilogie De Vampier van Benares bij Glénat

In 2010, een jaar na het laatst verschenen deel van Pema Ling, trok Bess, die in de Balearen woont, op reis naar Indië, een land dat 'm altijd al heeft gefascineerd. Hij nam er talloze foto's. Deze komen nu van pas voor De Vampier van Benares. Het scenario is gebaseerd op een verhaal dat hij tien jaar geleden al hoorde. Het kan een uitleg geven over de oorsprong van de armoede in de wereld. Lees dat maar eens na in de volgende verhaalsamenvatting van deel 1, De Nachtbeesten: "Mircea, de Britse hoofdpersoon, gaat op zoek naar een bevriende fotograaf die plotseling verdwenen is in Benares, de stad waar de hindoes naartoe gaan om te sterven. Wat hij daar aantreft, overtreft zjn verbeelding. Onder deze onweerstaanbare stad bevinden zich korven waar kwaadaardige wezens huizen: vampiers die zich letterlijk voeden met ziekte en armoede."

Overige productgegevens

Held/serie: Vampier van Benares
Reeks/Deel: Vampier van Benares 1
ISBN: 9789069698878
Scenarist(en): Bess, Georges
Tekenaar(s): Bess, Georges
Genre(s): Thriller
Uitgever: Glénat

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00