Van nature uit 2 - Nergens bang voor

Dit artikel is mogelijk leverbaar
Dit item is (momenteel) niet leverbaar via onze distributeur. Aangezien we nog niet de tijd hebben gevonden om onze gehele voorraad op de site te koop te zetten, kan het zijn dat we het artikel toch kunnen leveren. Mocht u navraag willen doen naar dit artikel, schroom dan niet ons hierover een vraag te stellen.

Inhoud

Eén van de tofste inkijkstrips van 2009 was ongetwijfeld "Elke dag tegenslag". Auteur Jean-Christophe Chauzy toonde exhibitionistisch de amoureuze veroveringen die hij geregeld onderneemt, de harde confrontaties met zijn strippubliek en de opkomende mannelijke kwaaltjes die hem teisteren. Voor een man met hypochondrische trekjes erg vervelend!
In "Nergens bang voor" is het niet anders. Een medisch onderzoek dat verrassende resultaten oplevert met een zak die doorzakt en vrouwen die hun mannetje weten te staan tegenover deze kleinzerige man, is het voor de kalende veertiger een hele opgave om zich staande te houden. Gelukkig wapent Chauzy zich met voldoende kleurrijke zelfspot dat het wederom gniffelen geblazen is.

"Nergens bang voor", de enscènering van het leven zoals het is... van een stripauteur.

Overige productgegevens

Held/serie: Van nature uit
Reeks/Deel: Van nature uit 2
ISBN: 9789030364306
Scenarist(en): Chauzy, Jean Christophe
Tekenaar(s): Chauzy, Jean Christophe
Genre(s): Humor
Uitgever: Glad IJs

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00