Vasco 15 - Het spook van Brugge

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

Het spook van Brugge
Tweedehands, quasi nieuwstaat
Vasco 15
Hc+Gesigneerd

Butsje hoek rechts onder

€ 19,95

Uitgave omschrijving

500 ex. genummerd en gesigneerd.

Inhoud

Vasco heeft er schoon genoeg van steeds maar op reis te zijn en zijn leven te moeten wagen. Terug in Siënna is hij vastbesloten een punt achter zijn rusteloze verleden te zetten en volop van het leven te genieten, te meer omdat hij Sophia heeft teruggevonden, de Byzantijnse prinses op wie hij verliefd is. Maar dan ontvangt hij een verrassende boodschap van zijn oom Tolemeo! Zijn familielid dringt erop aan dat hij spoorslags naar Vlaanderen vertrekt om daar aanwezig te zijn bij het openen van het testament van wijlen baron Van Loo. Wat op het eerste oog een simpele formaliteit is, blijkt al spoedig een gevaarlijke missie te zijn.

De erfenis wekt de hebzucht van de hele familie van de overledene. De Siënees begrijpt al weldra dat zijn aanwezigheid ongewenst is en dat men probeert hem uit de weg te ruimen. Blijkbaar is hij de zandkorrel in het raderwerk van een duister complot. Iemand op de achtergrond lijkt al deze heethoofden tegen elkaar uit te spelen. Maar wat erger is: de zonen van de baron zijn plotseling spoorloos verdwenen!

Overige productgegevens

Held/serie: Vasco
Reeks/Deel: Vasco 15
Scenarist(en): Chaillet, Gilles
Tekenaar(s): Chaillet, Gilles
Genre(s): Historisch
Uitgever: De Striep

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00