Vasten 3 - Leviathan

Beschikbare uitgaven

Leviathan
Nieuw
Vasten 3
Softcover
€ 8,95
Leviathan
Nieuw
Vasten 3
Hardcover
€ 17,95

Inhoud

De Italiaanse tekenaar Paolo Mottura is gepokt en gemazeld bij Disney waarvoor hij honderden stripverhalen tekende van Mickey Mouse en verwante series. In 1998 won hij zelfs een gouden Mickey voor het beste Disney-verhaal. Van dan af realiseert hij steeds meer eigen werk, schilderijen waarmee hij ook al prijzen wint. In 2004 verscheen het eerste deel van de trilogie Vasten op scenario van Christophe Bec die er een modern sprookje van maakte. Het duo laat in een overvolle herberg twee eenzamen aan dezelfde tafel plaatsnemen. De ene is een burgermannetje, de ander een corpulente braverik. Samen zullen ze een tragikomische road trip beleven.

Succes is als het beklimmen van een berg. Beneden zie je enkel de top die onbereikbaar hoog lijkt. Maar daar is wilskracht, moed en ook geluk voor nodig. Zodra je boven staat, zie je niet meer wat er onder je is. Je ziet enkel de sterrenhemel.

Overige productgegevens

Held/serie: Vasten
Reeks/Deel: Vasten 3
Scenarist(en): Bec, Christophe
Tekenaar(s): Mottura, Paolo
Genre(s): Avontuur

In deze reeks

1. Witte nacht
2. Nachtmerries

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00