Verboden te sterven - In het kielzog van de Corona pandemie

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

In het kielzog van de Corona pandemie
Nieuw
Verboden te sterven
Hardcover
€ 19,95

Inhoud

Een onverklaarbare mutatie van het coronavirus (de Lynch-variant) zorgt voor een quasi 100% mortaliteit bij de besmette wereldbevolking. Slechts twee dingen onderscheiden ons, mensen, van dieren. Waar dieren zich louter laten leiden door hun instincten, beschikken wij over een moreel kompas. Althans, dat maken we onszelf graag wijs.

Op 16 mei 2022 is dat moreel kompas waar we zo graag mee pronken namelijk compleet tilt geslagen. Al die tijd bleek het niet meer dan een instrument om de schijn mee op te houden, een laag dode huid waar we onszelf zonder wroeging of schaamte van hebben ontdaan, integendeel, we voelden ons bevrijd. Maar van vrijheid zonder verantwoordelijkheid komt anarchie en anarchie doet ons snakken naar orde, het soort orde dat de deur openzet voor een totalitair regime. Opsluiting blijkt plots een beter alternatief dan vrijheid.

Jazeker, de angst op besmetting had daar zeker mee te maken, maar de werkelijke reden waarom zij nu wel zonder morren 24/7 binnenshuis doorbrachten, gekluisterd aan een scherm, is “Verboden te sterven”.

Welkom in de nieuwe wereld. Hier en nu, is overleven het enige wat telt.

Overige productgegevens

Held/serie: Verboden te sterven
Reeks/Deel: Verboden te sterven
Taal: Nederlands
ISBN: 9789464361032
Scenarist(en): Thys, Tom
Tekenaar(s): Cornelis, Patrick
Genre(s): Science Fiction, Thriller
Uitgever: Pangolin Comics

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00