Verdwaalde kogels - Verdwaalde kogels

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

Verdwaalde kogels
Nieuw
Verdwaalde kogels
Hardcover
€ 24,95

Uitgave omschrijving

Editie zonder prent

Inhoud

1931. Arizona, de drooglegging. Roy Nash verlaat de gevangenis waar hij een levenslange straf uitzat. Om zijn schuld voor zijn vrijlating aan de maffiabaas van Chicago te betalen, zit Roy drie overvallers achterna die een aandeel in hun buit niet aan de maffia afgestaan hebben. Ook Lena, de ex van Roy stort zich in dit avontuur. Roy moet zich een weg banen door de achterbuurten van Los Angeles op zoek naar de vluchtelingen. Daarbij moet hij zien om te gaan met de pissige lokale maffia, een hardnekkige detective en zijn eigen bazen. Maar wat is de ware drijfveer van Roy? Schulden? Wraak? Of Lena? En het belangrijkste, hoe overleef je tussen al die schietgrage gangsters?

Een 128 pagina's tellende polar van Matz (De Killer) die een verhaal van filmscenarist en -regisseur Walter Hill (48 Hrs., Southern Comfort, Brewster's Millions, Aliens, Red Heat, Last Man Standing, Deadwood,...) naar stripbeelden vertaalt voor tekenaar Jef. Matz en Hill leerden elkaar kennen op de set van Bullet to the Head, de verfilming van Matz' striptrilogie Headshot. Matz vroeg aan de filmmaker of hij geen verhaal voor hem had liggen dat hij kon uitwerken als stripverhaal. En zodoende, het werd een typisch gangsterverhaal.

Overige productgegevens

Held/serie: Verdwaalde kogels
Reeks/Deel: Verdwaalde kogels
Taal: Nederlands
ISBN: 9789460784200
Scenarist(en): Hill, Walter , Matz (Alexis Nolent)
Tekenaar(s): Jef (Jean-François Martinez)
Genre(s): Avontuur
Uitgever: Dark Dragon Books

Ook beschikbaar

Verdwaalde kogels
Nieuw
Verdwaalde kogels
Softcover
€ 14,95

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00