Vergeten Bourgogne, de 1 - Deel 1

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

Deel 1
Nieuw
Vergeten Bourgogne, de 1
Hc+stofomslag
€ 29,95

Inhoud

Het verhaal van een bosrijke streek in Bourgondië en een mysterieuze fles die het gebied nieuw leven zou kunnen inblazen.

Manu, eigenaar van een perceel, is - net als zijn vader vóór hem - geobsedeerd door de wens om een superieure wijn te maken. Daarom huurt hij de wijngaard van Mollepierre, want hij is ervan overtuigd dat hier - in de Mâconnais nabij Cruzille - een groots wijnbouwgebied in vergetelheid is geraakt. Vervolgens neemt de droom van Manu vaste vormen aan, want de wijngaard is te koop.
En dán vindt een vriend van Manu een partij oude flessen zonder etiket, naast een prachtige onbekende wijn uit 1959. Als Manu de wijn proeft, raakt hij zwaar geëmotioneerd; dit is namelijk de meest uitgelezen wijn die hij ooit heeft gedronken. Nu heeft Manu een bewijs, en meteen ook een obsessie; hij móet terug naar de oorsprong van de wijn in die fles!

De onderstokken die dit wonder mogelijk hebben gemaakt, wil hij opnieuw - ter ere van zijn overleden vader - planten in Mollepierre. Zo begint een onderzoek of, beter gezegd, een onvermijdelijke zoektocht.

De vergeten Bourgogne is een reeks van 3 delen. Elk deel vormt een compleet verhaal.

Overige productgegevens

Held/serie: Vergeten Bourgogne, de
Reeks/Deel: Vergeten Bourgogne, de 1
Taal: Nederlands
ISBN: 9789464840612
Scenarist(en): Guillot, Manu , Richez, Hervé
Tekenaar(s): Guilloteau, Boris
Genre(s): Drama
Uitgever: Silvester Strips & Specialities

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00