Verslag van Brodeck, het pakket - Het verslag van Brodeck 1+2

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

Het verslag van Brodeck 1+2
Nieuw
Verslag van Brodeck, het pakket
Hardcover
€ 54,95

Inhoud

Het nieuwe meesterwerk van Manu Larcenet! Het verhaal speelt zich af in een afgelegen bergdorpje aan de Frans-Duitse grens, in de nadagen van de Tweede Wereldoorlog. Hoofdpersonage Brodeck krijgt de opdracht om uit te zoeken waarom "de Anderer", een zonderlinge figuur die nog maar sinds enkele weken in het dorp was komen wonen, op een dag door de bewoners is vermoord. Uiteraard verwachten ze dat Brodeck in zijn officieel verslag een aantal waarheden verdoezelt. Maar stiekem schrijft hij zijn eigen, persoonlijke relaas over de feiten.

Larcenet maakt zich het verhaal eigen en geeft de tekst zijn unieke toets. Hij blaast het verhaal nieuw leven in, op een schitterende, sombere en tragische manier. De pagina's zijn van een onwaarschijnlijke schoonheid, een ode aan de wilde natuur in tegenstelling tot de nietigheid van de mens. Een duik in de diepte in magistraal zwart-wit. Een magnum opus!

Een sublieme bewerking van de gelijknamige roman van Philippe Claudel. Manu Larcenet bewees met De Dagelijkse Worsteling en Blast al dat hij een grootmeester is.

Overige productgegevens

Scenarist(en)
Larcenet, Manu

Tekenaar(s)
Larcenet, Manu

Genre(s)
Roman

Uitgever
Dargaud

Productgroep
Stripboeken

In deze reeks

2. De stilte

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00