Victor Sackville 16 - Duel in Sirmione

Dit artikel is mogelijk leverbaar
Dit item is (momenteel) niet leverbaar via onze distributeur. Aangezien we nog niet de tijd hebben gevonden om onze gehele voorraad op de site te koop te zetten, kan het zijn dat we het artikel toch kunnen leveren. Mocht u navraag willen doen naar dit artikel, schroom dan niet ons hierover een vraag te stellen.

Inhoud

De afloop van de Eerste Wereldoorlog, waarin het Duitse keizerrijk tegen de rest van Europa vecht, blijft onzeker. Op alle fronten woedt de strijd voort. Na een gevaarlijke liefdesgeschiedenis in New York heeft Victor Sackville zijn werk voor de Britse geheime dienst weer opgevat en is hij met een nieuwe missie belast. De befaamde spion van George V wordt eind 1917 naar de oevers van het Gardameer in Italië gestuurd. Hij heeft opdracht het netwerk van Duits-Oostenrijkse spionnen dat de streek onveilig maakt, op te rollen. Geholpen door zijn trouwe medewerker Anton, maar ook door een merkwaardige Italiaanse commissaris die een beroep doet op de charmes van de plaatselijke straatmadelieven, bindt Sackville de strijd aan tegen de geheimzinnige Baccara, die de informatievoorziening van de Kaiser coördineert. Sackville, die bij zijn neef Harold logeert, ontdekt bovendien dat de dood van zijn vader geen afgedane zaak is...

Overige productgegevens

Held/serie: Victor Sackville
Reeks/Deel: Victor Sackville 16
Scenarist(en): Borile, Gabrielle , Rivière, François
Tekenaar(s): Carin, Francis
Genre(s): Spionage

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00