Victor & Vishnu 2 - Op veelvuldig verzoek

Dit artikel is mogelijk leverbaar
Dit item is (momenteel) niet leverbaar via onze distributeur. Aangezien we nog niet de tijd hebben gevonden om onze gehele voorraad op de site te koop te zetten, kan het zijn dat we het artikel toch kunnen leveren. Mocht u navraag willen doen naar dit artikel, schroom dan niet ons hierover een vraag te stellen.

Inhoud

Viktor & Vishnu zijn een beer met een bril en een half vogel, half aap. Ze kruipen in de huis van astronauten, monsters, zombies, Jim Henson en Zorro. Ze spelen Super Mario, badminton en RISK. Ze eten soep, drop, chocolaatjes en boterhammen met pindakaas. Ze vechten met draken en springen over uitbarstende vulkanen. Ze ontmoeten grootheden als Napoleon, Silver Surfer, God en The Beatles. Maar niets daarvan zit in dit album, dat doen ze allemaal in hun vrije tijd.

Jeroen Funke is lid van het striptekencollectief Lamelos. Hij zit ook in de redactie van kindertijdschrift Boekie Boekie. In 2011 won hij met een strip uit dit album de Jan Hanlo Media-essayprijs.

Overige productgegevens

Held/serie: Victor & Vishnu
Reeks/Deel: Victor & Vishnu 2
Taal: Nederlands
ISBN: 9789070060152
Scenarist(en): Funke, Jeroen
Tekenaar(s): Funke, Jeroen
Genre(s): Humor
Uitgever: Strip2000

In deze reeks

3. Op safari
4. Op het nippertje
5. Op water en brood

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00