Vrije vlucht Collectie 135 / Vier jaargetijden - Vier jaargetijden

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

Vier jaargetijden
Nieuw
Vrije vlucht Collectie 135 / Vier jaargetijden
Hardcover
€ 42,95

Inhoud

Cyril Pedrosa is een auteur die zich laat leiden door emoties. Hij probeert bij voorkeur het gevoel van eenzaamheid te grijpen dat in de uiterst complexe wereld van vandaag steeds verder zijn tentakels uitslaat. Die eenzaamheid isoleert ons weliswaar van de maatschappij en de mensen om ons heen, maar maakt ons anderzijds ook net tot wat en wie we zijn: mensen. Als poëtische, romantische tekenaar houdt Pedrosa zich ook graag aan het principe dat voorschrijft dat je beter zwijgt over dingen die niet te verklaren zijn. Daarom laat hij zich leiden door de krochten van onze gevoelens en de onvoorspelbaarheid van emoties.

In een prachtig verhaal dat is opgedeeld in een vierluik - voor vier seizoenen en vier hoofdpersonages die door tijd en ruimte heen op zoek gaan naar hun lot - brengt hij een verslag over plaatsen en persoonlijke gevechten die voor deze mensen belangrijk zijn geweest. Het zijn hoofdzakelijk figuren zonder bindingen die door hun eenzaamheid nu en dan met elkaar in contact komen, en voor wie het isolement een vangnet is dat ze beschermt voor de mysteries van het leven...

Een polyfoon en polychroom werk van zeldzame verhalende en grafische intensiteit, verteld met een gevoeligheid waarmee enkel Cyril Pedrosa weet te overtuigen. Elk seizoen krijgt een eigen grafische stijl, een aparte stem en een nieuwe kleur.

Overige productgegevens

Held/serie: Vier jaargetijden
Reeks/Deel: Vrije vlucht Collectie 135
Subreeksen/Deel: Vier jaargetijden
ISBN: 9789031433803
Scenarist(en): Pedrosa, Cyril
Tekenaar(s): Pedrosa, Cyril
Genre(s): Drama
Uitgever: Dupuis

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00