Vier van Baker Street, de 7 - De zaak-Moran

Beschikbare uitgaven

De zaak-Moran
Nieuw
Vier van Baker Street, de 7
Softcover
€ 10,25
De zaak-Moran
Nieuw
Vier van Baker Street, de 7
Hardcover
€ 22,50

Inhoud

De laatste confrontatie nadert.

1894. Na drie jaar geheime oorlog tegen de voormalige partners van Moriarty, is het tijd voor Sherlock Holmes om uit de schaduw te komen en Baker Street te vinden. Maar daarvoor moet hij de laatste en gevaarlijkste luitenants schaakmat zetten van wijlen professor: kolonel Moran, sluipschutter en moordenaar met stalen zenuwen. De jacht wordt gelanceerd, maar wie is de jager en wie is het spel?

Terwijl Holmes zijn pionnen vooruitschiet, laat Moran zijn honden los: een stel huurmoordenaars, geleid door de sinistere Deadeye en het is op de sluipschutters van Baker Street dat de dodelijke val weer zal sluiten! Trouwe assistenten en clandestiene metgezellen van de geweldige detective, Billy, Charlie en Black Tom (om nog maar te zwijgen van de kat Watson) zullen zich in de frontlinie van dit moorddadige eindspel bevinden. Voor de vier van Baker Street zal de laatste opname een kwestie van leven en dood zijn.

Overige productgegevens

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00