Vierde kracht, De 1 - Paramentaal

Dit artikel is mogelijk leverbaar
Dit item is (momenteel) niet leverbaar via onze distributeur. Aangezien we nog niet de tijd hebben gevonden om onze gehele voorraad op de site te koop te zetten, kan het zijn dat we het artikel toch kunnen leveren. Mocht u navraag willen doen naar dit artikel, schroom dan niet ons hierover een vraag te stellen.

Inhoud

Dit verhaal, dat voor het eerst in 1989 verscheen, doet verslag van de odyssee van Exether Mega, een jonge militaire astronaut, die verstrikt raakt in een oorlog tussen de mensen en de Krommiums. Exether is het slachtoffer van een wetenschappelijk experiment dat tot doel heeft het absolute wapen te creƫren (het winnen van de oorlog is het gebruikelijke excuus voor een dergelijk faustiaans project). Door vier breinen te verenigen (dat van Exether is de... vierde macht) maken de geleerden een wezen met oneindige kosmische krachten, een superwezen geboren uit de samensmelting van vier vrouwen dat QB4 wordt gedoopt. Ze ontsnapt aan de controle van haar scheppers en verdwijnt in de kosmos, waarvan zij de materie beheerst...

Overige productgegevens

Held/serie: Vierde kracht, De
Reeks/Deel: Vierde kracht, De 1
Taal: Nederlands
ISBN: 9789461570055
Scenarist(en): Giménez, Juan
Tekenaar(s): Giménez, Juan
Genre(s): Science Fiction
Uitgever: Medusa

In deze reeks

1. Paramentaal
2. Moord op Antiplona
3. De groene hel
4. Eiland D-7

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00