Vigilantes (Haagen) 2 - Urban Exploration

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

Urban Exploration
Nieuw
Vigilantes (Haagen) 2
Softcover
€ 6,50

Inhoud

Twintig jaar na een dramatische brand dreigt in het centrum van de Stad instortingsgevaar in een oude brandweerkazerne. Met de nakende verkiezingsstrijd tussen twee kandidaat-burgemeesters in het vooruitzicht start de urban explorer Finn een ongewone reddingsactie: een fototentoonstelling, politieke lobby en mediaparticipatie worden uitgekiende wapens in een race tegen de tijd voor de erkenning als monument!

Intriges binnen de muren van het sanatorium Hélène Gehry creëren echter spanningen die het definitieve einde van de brandweerkazerne kunnen inluiden: de activiste Elisabeth heeft besloten om het hart van Finn voor zich te winnen terwijl de freerunner Ben noodgedwongen een eerste alliantie smeedt, op de hielen gezeten door het Omega Chapter, een zeskoppig paintballteam…

Urban Exploration voert je mee naar een wereld van verlaten architectuur, levensgevaarlijke fotografie en een zinderende climax die de Vigilantes voor altijd zal veranderen!

Overige productgegevens

Held/serie: Vigilantes
Reeks/Deel: Vigilantes (Haagen) 2
Taal: Nederlands
ISBN: 9789002236648
Scenarist(en): Roye, Yorick van
Tekenaar(s): Haagen, Freek van
Genre(s): Science Fiction
Uitgever: Standaard Uitgeverij

In deze reeks

1. Alter Ego

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00