Vijf, de (naar Blyton) 5 - In de knel

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

In de knel
Nieuw
Vijf, de (naar Blyton) 5
Softcover
€ 9,95

Inhoud

De Vijf maken in de paasvakantie een trektocht op de fiets. Onderweg maken ze kennis met Richard Kent. Hij is een zoon van Thurlow Kent, diamantslijper en een van de rijkste mannen van het land. Richard trekt een tijdje met hen op, maar gaat er dan plots vandoor. Hij wordt echter opgewacht door een stel criminelen onder leiding van Rookie, die hem willen gijzelen. Richard weet te ontkomen, maar dan wordt Dick voor hem aangezien en door de mannen ontvoerd. Dick wordt in de Owl's Dene gevangen gehouden, in een oud kasteeltje. De anderen gaan op zoek en vinden het kasteel waar Dick gevangen zit. Wanneer ze het terrein oplopen, sluiten de smeedijzeren hekken zich achter hen en zitten ze in de val.

Rookie bemerkt de vergissing, maar als ze dan op het punt staan te worden vrijgelaten wordt de echte Richard herkend waarop ze met z'n allen opnieuw gevangen worden genomen. Richard slaagt erin om zich in de achterbak van de auto van de gangsters te verbergen, waarna hij meerijdt en in het dorp de politie waarschuwt, die daarop de bende ontmaskert. Julian laat de politie de ruimte zien waar een ontsnapte veroordeelde zich verbergt. Deze man had een deal met de bende gesloten als ze hem zouden helpen het land uit te vluchten.

Overige productgegevens

Held/serie: Vijf, de
Reeks/Deel: Vijf, de (naar Blyton) 5
Taal: Nederlands
ISBN: 9789464601916
Scenarist(en): Blyton, Enid , Nataël
Tekenaar(s): Béja
Genre(s): Avontuur, Detective, Jeugd
Uitgever: Dark Dragon Books

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00