Viravolta 2 - In het geheim van de koning

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

In het geheim van de koning
Nieuw
Viravolta 2
Softcover
€ 10,95

Inhoud

1757. Pietro Viravolta, bekend als de Zwarte Orchidee, is inmiddels lid van het Geheim van de Koning, de voorloper van de Franse geheime dienst. Zijn eerste missie brengt hem naar de Verenigde Provinciën. Hij moet een buitenlandse agent identificeren die een geheime correspondentie tussen Lodewijk XV en Elisabeth van Rusland wil verkopen. Op het moment dat Pruisen een groot offensief in Europa lanceert, hoopt de koning van Frankrijk in de gunst van Rusland te komen: er staat gigantisch veel op het spel! Maar zodra Viravolta in Haarlem aankomt, loopt hij in de val.

Nadat hij is teruggekeerd naar Versailles wordt hij naar Wenen en Praag gestuurd om de mysterieuze Man in het Rood op te sporen die hij in het verleden al heeft ontmoet en die nu zijn diensten aanbiedt aan de hoogste bieder. Maar Viravolta moet snel zijn: de Frans-Russische alliantie moet worden ondertekend voordat Frederik II van Pruisen de slag wint die over het lot van de landen zal beslissen en over de toekomst van Europa.

Overige productgegevens

Held/serie: Viravolta
Reeks/Deel: Viravolta 2
Taal: Nederlands
ISBN: 9789463733311
Scenarist(en): Delalande, Arnaud
Tekenaar(s): Lambert, Éric
Genre(s): Avontuur, Historisch
Uitgever: Dark Dragon Books

Ook beschikbaar

In het geheim van de koning
Nieuw
Viravolta 2
Hardcover
€ 21,95

In deze reeks

1. De zwarte orchidee

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00