Vliegende Azen 2 - Gabrielle

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

Gabrielle
Nieuw
Vliegende Azen 2
Softcover
€ 10,95

Inhoud

1917, de Eerste Wereldoorlog, het Westfront. De oorlog wordt niet alleen op land en ter zee, maar ook in de lucht uitgevochten.

Piloot Alexander Marais verbergt zijn verminkte gezicht achter een leren masker. Zijn leven draait alleen nog om luchtgevechten. Daarin is hij de beste, tot de jonge opschepper Lafitte zich bij het eskader voegt. Beide mannen zijn vastbesloten om als eerste de meest beruchte Duitse gevechtsvlieger Stipetic neer te halen. De rivaliteit tussen beide mannen loopt hoog op.

De verminkte veteraan en de brutale nieuwkomer moeten niet alleen elkaar weerstaan, ze krijgen ook te maken met de onberekenbare techniek uit de begintijd van het gevechtsvliegen. Voor de beschadigde Marais komt er nog een extra factor bij die hem van slag brengt: de onverwachte genegenheid van de mooie Gabrielle. Achter het masker vechten woede en liefde ook een strijd uit over wie de sterkste is.

Hoog in de lucht zoeken gevechtsvliegers naar roem en eer. Wat ze vinden is maar al te vaak een gewelddadige dood. Voor liefhebbers van Romain Hugault (Angel Wings, Edelweiss, De Nachtuil).

Overige productgegevens

Held/serie: Vliegende Azen
Reeks/Deel: Vliegende Azen 2
Taal: Nederlands
ISBN: 9789460789083
Scenarist(en): Fernandez, Cédric
Tekenaar(s): Lamy, Thierry
Genre(s): Oorlog, Vliegtuigen
Uitgever: Dark Dragon Books

Ook beschikbaar

Gabrielle
Nieuw
Vliegende Azen 2
Hardcover
€ 21,95

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00