Vlindernetwerk 3 - Littekens

Dit artikel is mogelijk leverbaar
Dit item is (momenteel) niet leverbaar via onze distributeur. Aangezien we nog niet de tijd hebben gevonden om onze gehele voorraad op de site te koop te zetten, kan het zijn dat we het artikel toch kunnen leveren. Mocht u navraag willen doen naar dit artikel, schroom dan niet ons hierover een vraag te stellen.

Inhoud

Na jaren wachten is nu eindelijk het derde en afsluitende deel van Het Vlindernetwerk gereed! En net zoals in de eerste twee delen is ook in het derde deel het tekenwerk van een fantastisch niveau. De serie Het Vlindernetwerk heeft lovende kritieken geoogst vanaf het allereerste begin. Een juweeltje voor de echte liefhebber!

Het vlindernetwerk, een ondergrondse organisatie van dieven en inbrekers, heeft een geduchte reputatie, al bestaat het netwerk tegenwoordig in feite alleen nog maar uit Eustache en zijn maatje, de dwerg Vlieg. Tijdens een inbraak komen ze erachter dat baron Van Harcourd, een van de notabelen van de stad, een perverse hobby heeft. Op een bij de baron gestolen filmrol is te zien hoe hoertjes gedwongen worden mee te doen aan weerzinwekkende seksuele handelingen die zeer slecht voor hen aflopen. Vlieg stelt voor de baron ermee te chanteren, maar daardoor krijgt het tweetal de hele corrupte politiemacht van de stad achter zich aan. Eustache en Vlieg ontdekken dat ook dokter Brücke bij de praktijken van de baron betrokken is en gaan verhaal halen, maar inmiddels zitten hun tegenstanders hen op de hielen. Bovendien begint Vlieg langzamerhand te beseffen dat Eustache geheime motieven heeft voor zijn jacht op de baron ...

Overige productgegevens

Held/serie: Vlindernetwerk, het
Reeks/Deel: Vlindernetwerk 3
ISBN: 0789034304322
Scenarist(en): Cecil (Christophe Coronas)
Tekenaar(s): Cecil (Christophe Coronas)
Genre(s): Fantasy, Geschiedenis
Uitgever: Arboris

In deze reeks

1. Nachtvlinders
2. Meneer maan

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00