Volle melk 2 - De naakte koe

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

De naakte koe
Tweedehands, zeer goed
Volle melk 2
Softcover, Eerste druk (2002)
€ 6,95

Inhoud

Nadat ze met grote droefenis de verdwijning van de laatste dinosaurussen hebben gadegeslagen, zijn de zoogdieren bijeengekomen om te bepalen wie van hen voortaan over de aarde zal heersen. De menselijke soort is een van de eerste die terzijde wordt geschoven. Echter...
De mammoet, de yak, de ruigharige neushoorn: er waren talrijke kandidaten voor de opvolging van de dinosaurussen. Allemaal achtten ze zichzelf bij uitstek geschikt om over de wereld te heersen. Allemaal hadden ze sterke argumenten naar voren gebracht. De mens, jammerlijk primitief en grofbesnaard, was al spoedig afgevallen... Op een vergeten eiland in de Indische Oceaan is een team van eminente biologen er echter in geslaagd de natuurlijke omstandigheden van deze antedeluviaanse periode te herscheppen. Aan de hand van het DNA van prehistorische fossielen hebben ze ook de dieren uit deze langvervlogen periode gereconstrueerd. De observatie van dit levende laboratorium zal hen onvermijdelijk naar de waarheid leiden, waardoor ze eindelijk zullen weten wat de oorsprong van de mens is! Deze waarheid dreigt echter verre van aangenaam te zijn. Er moet dus koste wat het kost iemand naar het eiland worden gestuurd om het experiment te laten mislukken. Daarom wordt met spoed agent Kobe ingeschakeld, want onze koe weet hoezeer de ontdekking van de waarheid de mensheid zou kunnen demoraliseren. Het vertrouwen van de consumenten zou van het ene op het andere moment instorten en in zijn val de Dow Jones, de AEX en andere beurskoersen met zich meeslepen... De wereldwijde recessie die daarvan het gevolg zou zijn, zou funest zijn voor de rust en het comfort van de huisdieren. Een nieuwe gevaarvolle opdracht voor Kobe de Koe ! Voor welke verschrikkelijke waarheid moet ze de mensen behoeden ? Is de mensheid al die moeite waard en dreigt de wereld werkelijk bankroet te gaan ?

Overige productgegevens

Held/serie: Volle melk
Reeks/Deel: Volle melk 2
Verschijningsdatum: Week 15, april 2002
ISBN: 9789055813957
Scenarist(en): Desberg, Stephen
Tekenaar(s): Moor, Johan de
Genre(s): Humor, Volwassen
Uitgever: Lombard

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00