Wachters, de 1 - Juli/augustus 1914 Mannen van staal

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

Juli/augustus 1914 Mannen van staal
Nieuw
Wachters, de 1
Softcover
€ 19,95

Inhoud

Aan de vooravond van de Eerste Wereldoorlog blijkt dat de gewone soldaat niet aan de verwachtingen voldoet. In het geheim werkt men aan een nieuw wapen: de Taillefer, een elitesoldaat met metalen ledematen. Hij is ongevoelig voor kogels en trekt prikkeldraad uit elkaar alsof het papier is. Hij lijkt onverwoestbaar, totdat hij in het heetst van de strijd niet meer functioneert... Zijn accu is leeg!
Er is een echter een oplossing: de pas ontdekte radiumbatterij van de jonge wetenschapper Gabriel Féraud. Kolonel Mirreau begrijpt hoe belangrijk deze energiebron is voor zijn elitegroep van vechtmachines-in-wording - de Wachters - maar de antimilitarist Féraud weigert zijn uitvinding te verkopen aan het leger.
Dan, om precies te zijn op 8 augustus 1914, wordt Féraud op het slagveld getroffen door een Duitse granaat en verliest hij al zijn ledematen. Mirreau doet hem een voorstel dat hij niet kan weigeren...
In De Wachters vertellen scenarist Xavier Dorison en tekenaar Enrique Breccia het verhaal van de universele soldaat, feitelijk de eerste superman die voortkwam uit de verworvenheden van de industriële revolutie.

Overige productgegevens

Held/serie: Wachters, de
Reeks/Deel: Wachters, de 1
Taal: Nederlands
ISBN: 9789024531868
Scenarist(en): Dorison, Xavier
Tekenaar(s): Breccia, Enrique
Genre(s): Oorlog
Uitgever: Uitgeverij L

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00