Walhalla 2 - Het onverenigd koninkrijk

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

Het onverenigd koninkrijk
Nieuw
Walhalla 2
Softcover
€ 8,50

Inhoud

Vanhahr de wijze, Ongür en Rüdolf zijn nog steeds op zoek naar een nieuw 'gastland' waar de bewoners van Rvarh een onbedreigd onderkomen kunnen vinden. Als het even kan in een zuiderse omgeving waar het zonnetje lekker schijnt. Na een hevige storm worden onze drie helden van de rest gescheiden en belanden ze aan de Engelse kust. Terwijl Richard Leeuwenhart in het Heilige Land is gaan kijken of het gras daar groener is, wordt in Engeland gekibbeld over de monarchie. Het kamp van Robin van Loxley en zijn kompanen, koningsgezind in hart en nieren, staan tegenover prins John, die een nieuw soort republiek wil uitroepen waarvan lady Marianne het symbool zal worden. En dan komt een groepje Vikings roet in het eten gooien. Vikings, waarvan iedereen daar denkt dat het om Franse spionnen gaat. Want weten die Engelsen veel... De helden van Walhalla pakken moedig elke tegenslag aan, en verliezen nooit hun goed humeur. Daarin lijken ze sterk op hun vrienden uit Gallië.

Net zoals hun Gallische neefjes gaan onze helden hun vijanden te lijf met ontoombare moed en... humor! Pothier en Lechuga hebben indruk gemaakt met het eerste deel van deze reeks en gaan op hetzelfde elan door.

Overige productgegevens

Held
Walhalla

Reeks/Deel
Walhalla 2

ISBN
9789491684982

Scenarist(en)
Pothier, Nicolas

Tekenaar(s)
Lechuga, Marc

Uitgever
Glénat

Productgroep
Stripboeken

In deze reeks

1. Gevaarlijke streken

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00