Walter de Wolf 3/3 - De magische ring

Dit artikel is mogelijk leverbaar
Dit item is (momenteel) niet leverbaar via onze distributeur. Aangezien we nog niet de tijd hebben gevonden om onze gehele voorraad op de site te koop te zetten, kan het zijn dat we het artikel toch kunnen leveren. Mocht u navraag willen doen naar dit artikel, schroom dan niet ons hierover een vraag te stellen.

Inhoud

Walter de Wolf dacht te kunnen uitrusten na zijn avonturen met de weerwolfbaby en nadat hij een dagtaak had aan het afslaan van de sluw aanvallen van Reinaert de Vos. Maar nu kruisen twee jochies met grote, blote voeten zijn pad. Ze heten Frolo en Samba. Klinkt dat al bekend?

Er was eens een wolf die vredig in het bos leefde. Tot de dag waarop twee jeugdige personages op zoek gingen naar de negen magische ringen.
De jochies kwamen op het idee dat Walter de Wolf best eens een grote tovenaar zou kunnen wezen, of zou dat toch Sardineman zijn?
Hoe dan ook, het zou best eens nuttig kunnen zijn als Walter een stokje voor de vernietiging van de hele wereld zou kunnen steken door te helpen om de ringen in de vulkaan te gooien...

Overige productgegevens

Held/serie: Walter de Wolf
Reeks/Deel: Walter de Wolf 3/3
Taal: Nederlands
ISBN: 9789460784264
Scenarist(en): Menuera, Jose Luis
Tekenaar(s): Menuera, Jose Luis
Genre(s): Humor
Uitgever: Dark Dragon Books

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00