Ivan Brun - diversen - War songs

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

War songs
Nieuw
Ivan Brun - diversen
Hardcover
€ 15,25

Inhoud

War Songs is de opvolger van No Comment (genomineerd voor Angoulême 2009) dat bestond uit korte, tekstloze verhalen in een quasi-naïeve stijl. Bruns nieuwe boek is een oorlogsstrip waarin hij de veranderende achtergronden van de hedendaagse conflicten onder de loep neemt.
Oorlogen worden steeds geniepiger en gewiekster. De grenzen van het slagveld zijn minder duidelijk gedefinieerd dan vroeger. Ivan Brun kijkt met een scherp oog naar de spanningen die ontstaan door de vrije economie en haar gewelddadige ontsporingen. Hij kiest geen partij, maar brengt slachtoffers en daders in beeld.
Het gevoel van onveiligheid in de ontwikkelde landen, de toename van de ongelijkheid en de moeizame verhoudingen tussen noord en zuid zijn slechts enkele van zijn stokpaardjes. Een strip die zal inslaan als een bom en veel bijkomende schade aanrichten! Als er geen enkele hoop meer is...

Overige productgegevens

Held/serie: War songs
Reeks/Deel: Ivan Brun - diversen
ISBN: 9782723470506
Scenarist(en): Brun, Ivan
Tekenaar(s): Brun, Ivan
Uitgever: Glénat

In deze reeks

No Comment

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00