Wayne Shelton 7 - De lans van Longinus

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

De lans van Longinus
Nieuw
Wayne Shelton 7
Softcover
€ 9,99

Inhoud

1945. In het brandende Berlijn worden de laatste naziverzetshaarden opgeruimd. Een luitenant van de SS slaagt erin een dossier af te leveren bij een kolonel. Die man vlucht in een van de revolutionaire straaljagers waarmee Hitler hoopt zijn oorlogskansen te kunnen keren.

2007. Wayne Shelton ontvangt een verzoek om hulp van een oude vechtmakker die monnik is geworden. Hij is gewond en heeft zijn toevlucht gezocht in een kerk, niet ver van Clermont-Ferrand. Daar zit een commando van fanatiekelingen met een Spaans accent achter hem aan…

Wayne Shelton, de succesvolste huurling van zijn tijd, is terug in het goede, oude Europa. Na Khalakjistan in de voormalige Sovjet-Unie (De missie en Het verraad), Zuid-Amerika (Het contract), Vietnam (De overlevende), Indonesie (De wraak), Afrika (De gijzelaar) stort Shelton zich in een achtervolging door Frankrijk en Italie met als inzet: de speerpunt die de zijde van Christus heeft doorboord toen hij aan het kruis hing. Een mythisch voorwerp, dat voor sommigen de belofte inhoudt van een eeuwig leven. En dat kan misschien de laatste woorden verklaren van een stervende man in een nazinest in Berlijn: 'Hitler is niet dood' ...

Toen Jean Van Hamme Wayne Shelton voor zijn vriend Christian Denayer schreef, was het niet gebruikelijk om een vijftiger met grijze slapen als held te introduceren. Maar het bewijs is geleverd dat kwaliteit en kracht niet noodzakelijkerwijs afnemen met het klimmen der jaren.

Overige productgegevens

Held/serie: Wayne Shelton
Reeks/Deel: Wayne Shelton 7
ISBN: 9789067939980
Scenarist(en): Cailleteau, Thierry
Tekenaar(s): Denayer, Christian
Genre(s): Avontuur
Uitgever: Dargaud

In deze reeks

1. De Missie
2. Het verraad
3. Het contract
4. De overlevende
5. De wraak
6. De gijzelaar
8. De nacht van de adelaars
9. Hare hoogheid Honesty
10. De Losprijs
11. Honderd miljoen peso's
12. No Return
13. Vendetta

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00