Wereld van Lucie, de 3 - De donkere afgrond ... Sacha

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

De donkere afgrond ... Sacha
Nieuw
Wereld van Lucie, de 3
Hardcover
€ 22,50

Inhoud

Voor Kerstmis is het Northgate, het grootste winkelcentrum uit de streek, in Russische stijl versierd. Duizenden bezoekers zijn in het complex aanwezig wanneer een fanatiekeling een molotovcocktail naar binnen gooit en die ontploft. In een mum van tijd staat alles in lichterlaaie en honderden mensen sterven een vreselijke dood. Als bij wonder heeft een klein meisje, Margaret, het inferno overleefd. Ze heeft zelfs geen enkele brandwonde, hoewel ze zich in het hart van de vuurzee bevond. Alleen haar geest lijkt geraakt te zijn. Ze verkeert in een vreemde coma waar ze slechts af en toe uit ontwaakt en dan spreekt ze een taal die ze nooit geleerd heeft: Russisch.

Scenarist Kris is een geboren verteller. Hij concentreert zich op het menselijke aspect van z'n onderwerpen, hij onderzoekt de psychologie van de personnages. Tekenaar Martinez twijfelde niet toen hij het scenario voor de eerste keer onder z'n neus geduwd kreeg. Hij zou De wereld van Lucie een gezicht geven ...

Hedendaagse en humane psychologische thriller.

Overige productgegevens

Held/serie: Wereld van Lucie, de
Reeks/Deel: Wereld van Lucie, de 3
Taal: Nederlands
ISBN: 9789088102462
Scenarist(en): Kris (Christophe Goret)
Tekenaar(s): Martinez, Marta
Genre(s): Documentaire
Uitgever: Daedalus

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00