W.E.S.T. 5 - Megan

Dit artikel is mogelijk leverbaar
Dit item is (momenteel) niet leverbaar via onze distributeur. Aangezien we nog niet de tijd hebben gevonden om onze gehele voorraad op de site te koop te zetten, kan het zijn dat we het artikel toch kunnen leveren. Mocht u navraag willen doen naar dit artikel, schroom dan niet ons hierover een vraag te stellen.

Inhoud


Na zijn vrouw, neemt de demon Seth nu ook bezit van Mortons dochter Megan. Dokter Katryn verzorgt haar en wil Megan uit haar lethargie halen. Maar dat is buiten Morton gerekend. Hij verzet zich fel uit vrees om oude demonen wakker te maken. Om haar te overtuigen vertelt Morton haar hoe hij zijn eigen vrouw moest doden om de demon uit te drijven. En dat zijn schoonvader Verhagen, een schatrijke industrieel, hem de dood van zijn dochter nooit heeft vergeven. Toch lijken de demon en de meedogenloze Verhagen een band te hebben. Teken voor Seth om Megan weer tot leven te brengen voor een huiveringwekkende clash in Zuid-Carolina. Kan W.E.S.T. het demonische plan verijdelen?

Overige productgegevens

Held/serie: W.E.S.T.
Reeks/Deel: W.E.S.T. 5
ISBN: 9789085581208
Scenarist(en): Dorison, Xavier , Nury, Fabien
Tekenaar(s): Rossi, Christian
Genre(s): Western
Uitgever: Dargaud

In deze reeks

W.E.S.T. 1 t/m 6
2. Century club
4. De 46ste straat

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00