Wika 3 - De vloek van Megg

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

De vloek van Megg
Nieuw
Wika 3
Softcover
€ 9,95

Inhoud

Er was eens, niet zo heel lang geleden, een fee met de naam Wika Grimm. Ontsnapt aan het bloedbad van haar adellijke familie, heeft zij, zonder haar vleugels, jarenlang in anonimiteit geleefd en was zo beschermd tegen de razernij van koning Oberon, de moordenaar van haar ouders. Ontmaskerd door haar ware natuur is de achtervolgde, jonge Wika verdwaald in het gebied van de Formoiìri.

Nadat ze de wolven van koninklijke bloede die haar op de hielen zaten heeft verslagen, heeft Wika daar de Zwarte Feeën leren kennen, die ook een appeltje te schillen hebben met koning Oberon. Maar de hulp van die duistere petemoeien is niet helemaal belangeloos, en de prijs die Wika moet betalen om haar krachten te leren beheersen is dat ze een verbond met hen moet sluiten. Ondertussen smeden de tiran en zijn minnares met het stekelhart, de Witte Dame, in Avalon perverse plannen voor hun gezworen vijand Wika.

Overige productgegevens

Held/serie: Wika
Reeks/Deel: Wika 3
Taal: Nederlands
ISBN: 9789463734905
Scenarist(en): Day, Thomas
Tekenaar(s): Ledroit, Olivier
Genre(s): Avontuur, Fantasy
Uitgever: Dark Dragon Books

In deze reeks

Delen 1-4
1. De razernij van Oberon
2. De zwarte feeën
4. De Glorie van Pan

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00