Wika 4 - De Glorie van Pan

Dit artikel is mogelijk leverbaar
Dit item is (momenteel) niet leverbaar via onze distributeur. Aangezien we nog niet de tijd hebben gevonden om onze gehele voorraad op de site te koop te zetten, kan het zijn dat we het artikel toch kunnen leveren. Mocht u navraag willen doen naar dit artikel, schroom dan niet ons hierover een vraag te stellen.

Inhoud

Dood is slechts een begin. Dankzij zijn sluwheid, durf en waanzin is Oberon een stap dichter bij de hegemonie gekomen: de vrijplaats brandt, de sater is dood, het is nog maar een kwestie van tijd voordat de witte dame de zwarte feeën uit de weg heeft geruimd, en ondertussen rust Wika, dood, op Pans navel… Maar niet voor lang. Want terwijl de Yggdrasil in brand staat, wacht de grote gehoornde god af: hij heeft een boodschap voor de krankzinnige koning… Ontdek de conclusie van dit barok-fantasy epos, waarin feeënfabels in een nieuw steampunk-jasje gestoken worden. Een duizelingwekkende en apotheotische afsluiting in twee albums waarin Olivier Ledroit de grenzen van zijn schitterende tekenwerk nog verder verlegt.

Overige productgegevens

Held
Wika

Reeks/Deel
Wika 4

ISBN
9789463734608

Scenarist(en)
Day, Thomas

Tekenaar(s)
Ledroit, Olivier

Genre(s)
Avontuur, Fantasy

Uitgever
Dark Dragon Books

Productgroep
Stripboeken

In deze reeks

2. De zwarte fee├źn

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00