Wild River Integraal - Wild river

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

Wild river
Nieuw
Wild River Integraal
Hardcover
€ 29,95

Inhoud

1810, Missouri, de nog wilde omgeving van Saint-Louis. Robert Frazer, een voormalig lid van de beroemde expeditie van Lewis en Clark, heeft zich met zijn familie midden in de natuur gevestigd om een boerderij te beheren. Terwijl hij met de kano in het dichtstbijzijnde stadje is om er zijn jongere broer James, een dokter, te verwelkomen, valt een groep Crow-indianen de boerderij van de Frazers aan. De krijgers plunderen de boerderij, slachten haar beschermers af en kidnappen Elisabeth, de vrouw van Frazer, en Joshua, zijn zoon van zes. Bij zijn terugkeer op de boerderij zet Frazer de achtervolging in op de Crows om te proberen de gevangenen te redden, daarin bijgestaan door James en enkele trappers die ze onderweg tegenkomen.

Robert Frazer volgt het spoor van de Crow-indianen. Hij kan alleen terugkeren naar indiaans grondgebied door zich aan te sluiten bij de strafexpeditie, die door Charlie Tucker georganiseerd wordt. Onvrijwillig volgt Frazer opnieuw, en in nog gevaarlijkere omstandigheden, het heroïsche traject dat hij destijds met Lewis en Clark aflegde.

Prairiejagers, indiaanse mystiek en avontuur: Seiter en Wagner beschrijven een spannende achtervolgingsrace in het grandioze decor van het Amerikaanse westen.

Bevat de volgende verhalen:De raid, De gevangene en Deel 3.

Overige productgegevens

Held/serie: Wild River
Reeks/Deel: Wild River Integraal
Taal: Nederlands
ISBN: 9789463730877
Scenarist(en): Seiter, Roger
Tekenaar(s): Wagner, Vincent
Genre(s): Western
Uitgever: Dark Dragon Books

In deze reeks

1. De Raid

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00