Wild River 2 - De Gevangene

Dit artikel is mogelijk leverbaar
Dit item is (momenteel) niet leverbaar via onze distributeur. Aangezien we nog niet de tijd hebben gevonden om onze gehele voorraad op de site te koop te zetten, kan het zijn dat we het artikel toch kunnen leveren. Mocht u navraag willen doen naar dit artikel, schroom dan niet ons hierover een vraag te stellen.

Inhoud

1810, Missouri, in de omgeving van Saint-Louis. Robert Fraser volgt het spoor van de Crow-indianen die zijn vrouw en zijn zesjarig zoontje ontvoerd hebben. Hij kan alleen terugkeren naar indiaans grondgebied door zich aan te sluiten bij de strafexpeditie, die door Charlie Tucker georganiseerd wordt. Onvrijwillig volgt Frazer opnieuw, en in nog gevaarlijkere omstandigheden, het heroïsche traject dat hij destijds met Lewis en Clark aflegde. Op hetzelfde moment ontdoet Black Buffalo, de Crow-krijger die Elisabeth Fraser kidnapte, zich van zijn gevangene door haar te ruilen tegen het geweer van een zekere Kozmin. Prairiejagers, indiaanse mystiek en avontuur: Seiter en Wagner beschrijven een spannende achtervolgingsrace in het grandioze decor van het Amerikaanse westen.

Overige productgegevens

Held/serie: Wild River
Reeks/Deel: Wild River 2
ISBN: 9789030362296
Scenarist(en): Seiter, Roger
Tekenaar(s): Wagner, Vincent
Genre(s): Western
Uitgever: Casterman

In deze reeks

Wild river
1. De Raid

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00