Willie Nelson - Een getekende levensgeschiedenis

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

Een getekende levensgeschiedenis
Nieuw
Willie Nelson
Hardcover
€ 22,99

Uitgave omschrijving

88 pagina’s, 19 x 25,4 cm. Zwart-wit uitgave.

Inhoud

Willie Nelson Countrymusic-icoon Willie Nelson is wereldwijd bekend door zijn muziek, door filantropie en onmiskenbaar door zijn uiterlijk. In deze graphic novel verhalen verschillende tekenaars alle facetten uit zijn leven in een aantal hoofdstukken.

Meer dan 70 jaar speelt hij nu al voor fans die hem aanbidden; hij heeft talloze songs geschreven en platen gemaakt, en is wereldwijd een countrymuziek icoon geworden. Sinds zijn kindertijd in Hill County, Texas, heeft hij overal voor publiek gespeeld dat hem bewonderde. Hoewel hij pas later in zijn leven succes ondervond bij een groter publiek, was hij altijd vastbesloten zijn unieke stemgeluid aan mensen te laten horen, zelfs voordat hij een grote naamsbekendheid verwierf.
Er waren onderweg tragedies, misstappen, problemen met de belasting, goeie en slechte tijden, maar Willie straalt nog steeds over de hele wereld zijn positieve visie uit en laat zijn bescheiden stem horen.

In deze getekende biografie laten alle hoofdstukken een verschillende episode van zijn leven zien, alle hoofdstukken geïllustreerd door een uniek onafhankelijk tekentalent.

Overige productgegevens

Held/serie: Willie Nelson
Reeks/Deel: Willie Nelson
Taal: Nederlands
ISBN: 9789493109315
Scenarist(en): Kirsch, T.J.
Tekenaar(s): Johansen, Havard S. , Kirsch, T.J. , Kuzgun, Coskun , Lonergan, Jesse , Massie, Jeremy , Pittman, Jason , Walmsley, Adam , Yost, J.T.
Genre(s): Biografie, Muziek
Uitgever: Concerto books

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00