WISHER 4 - Bolhoed en toverstaf

Dit artikel is mogelijk leverbaar
Dit item is (momenteel) niet leverbaar via onze distributeur. Aangezien we nog niet de tijd hebben gevonden om onze gehele voorraad op de site te koop te zetten, kan het zijn dat we het artikel toch kunnen leveren. Mocht u navraag willen doen naar dit artikel, schroom dan niet ons hierover een vraag te stellen.

Inhoud

In het hedendaagse Londen willigt de jonge en innemende Nigel al je wensen in... Zolang je maar cash betaalt en geen vragen stelt. Niets of niemand lijkt zijn succes te kunnen stuiten. Tot hij op een dag wordt achternagezeten door een mysterieuze, in het zwart gehulde bende die vastbesloten is om hem uit de weg te ruimen. Hij blijkt plots in het middelpunt te staan van een eeuwenoude oorlog tussen mensen en fabelwezens ... Een superheld die zijn krachten niet kan gebruiken zonder zijn naasten te kwetsen of zelfs te doden. Dit dilemma wordt in het laatste deel van Wisher helemaal op de spits gedreven.

Overige productgegevens

Held/serie: Wisher
Reeks/Deel: WISHER 4
ISBN: 9789055818129
Scenarist(en): Latour, Sébastien
Tekenaar(s): Vita, Giulio de
Genre(s): Fantasy
Uitgever: Lombard

In deze reeks

Wisher 1-3 Pakket
1. Nigel
3. Glee

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00