Max Uriarte - De witte ezel

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

De witte ezel
Nieuw
Max Uriarte
Hardcover
€ 27,50

Inhoud

Abe Belatzeko is negentien en zoekt naar betekenis. Hij meldt zich aan bij het United States Marine Corps in de hoop het daar te vinden, maar dat valt tegen. Door de strikte hiërarchie, schreeuwende en stuntelende officieren, maar vooral lange dagen waarin niets noemenswaardigs gebeurt, vraagt hij zich af of hij de juiste keuze heeft gemaakt. Hij hoopt op een vuurgevecht en een heldhaftige daad, maar bij de eerste, echte confrontatie maakt hij een fout met grote gevolgen… voor zijn eenheid, maar vooral ook voor hemzelf.

Max Uriarte vroeg zich af waarom er zo weinig verhalen bestaan die een eerlijk beeld geven van het leven als militair en besloot er zelf een te maken. De witte ezel geeft een openhartig kijkje in de keuken tijdens een missie van het USMC in Irak in 2007. De kameraadschap en de sleur, maar ook het gevaar en de gevolgen daarvan. Op indringende wijze brengt Uriarte in beeld hoe PTSS zijn tol eist bij Abes terugkeer in de samenleving.

Max Uriarte is Irakveteraan en de maker van Terminal Lance, een zeer populaire webcomic met 450.000 facebook volgers en ruim 1 miljoen hits per maand.

Overige productgegevens

Held/serie: Witte ezel, de
Reeks/Deel: Max Uriarte
ISBN: 9789082410754
Scenarist(en): Uriarte, Max
Tekenaar(s): Uriarte, Max
Uitgever: Soulfoodcomics

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

  • Akim Stripspeciaalzaak

    Ulgersmaweg 14
    9731 BS Groningen

    +31 (0)50 - 549 96 98
    info@akim.nl

  • Openingstijden

    Do. 09:00 — 18:00
    Vr. 09:00 — 18:00
    Za. 10:00 — 17:00