Witte termiet 1 - Wedergeboorte

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

Wedergeboorte
Nieuw
Witte termiet 1
Hardcover
€ 19,95

Inhoud

De eeuwenoude strijd tussen goed en kwaad wordt opnieuw gedefinieerd in deze Italiaanse bestsellerreeks die stormenderhand Europa verovert, niet in de laatste plaats vanwege het fabuleuze tekenwerk van Patrizio Evangelisti, zo groot is het succes van deze fonkel nieuwe reeks dat in Italië en in Frankrijk inmiddels The Making of ... verscheen. De onvergetelijke hoofdrolspeelster Bianca – zij is de Witte Termiet van de titel – is op weg naar wereldsucces.

In de traditie van Liberatore (RanXerox) en Richard Corben (Den), afgetopt met een vleugje Don Lawrence (Trigië, Storm) – voor de avontuur lijke strip- en fantasy-fijnproever. Het doorwrochte scenario is van de Italiaanse meesters Marco Bianchini & Marco Santucci – een garantie voor kwaliteit.

In een verre toekomst leveren de Geosiërs, een woestijnvolk, en de Nautielen, een diepzeevolk, al eeuwenlang een strijd zonder winnaars of verliezers. Het conflict heeft beide beschavingen uitgeput en aan de rand van de afgrond gebracht ... Voor de Nautielen is de situatie het meest hachelijk, want zij worden ook nog eens bedreigd door een dodelijke ziekte. Hun enige hoop op genezing bevindt zich in een geheimzinnige Ark, diep onder het poolijs.

Overige productgegevens

Held/serie: Witte termiet
Reeks/Deel: Witte termiet 1
Taal: Nederlands
ISBN: 9789024532490
Scenarist(en): Bianchini, Marco
Tekenaar(s): Evangelisti, Patrizio
Genre(s): Fantasy, Science Fiction
Uitgever: Uitgeverij L

Ook beschikbaar

Wedergeboorte
Nieuw
Witte termiet 1
Softcover
€ 9,95

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00