Vrije vlucht collectie 98 / Woesteling, de 2 - De woesteling

Dit artikel is mogelijk leverbaar
Dit item is (momenteel) niet leverbaar via onze distributeur. Aangezien we nog niet de tijd hebben gevonden om onze gehele voorraad op de site te koop te zetten, kan het zijn dat we het artikel toch kunnen leveren. Mocht u navraag willen doen naar dit artikel, schroom dan niet ons hierover een vraag te stellen.

Inhoud

Anton Witkowski is wereldkampioen. Hij wordt gevreesd, bewierookt, gehaat en gehekeld. Hij staat op de één van bladen, doet boude uitspraken over alles en nog wat en wentelt zich in dwaze commentaren en provocaties. Hij laat zich vaak bewonderen aan de zijde van knappe vrouwen die hij kort daarop opnieuw de laan uitstuurt. Anton leeft het leven van een ster. Maar de Tarpeische rots ligt niet zo ver van het Capitool. Niet veel later zit Anton Witkowski op het beklaagdenbankje voor de rechter. Zijn carrière krijgt een knak. De weg terug is lang en moeilijk. Anton trekt weer naar de plek waar hij vandaan komt, wordt eindelijk met zichzelf geconfronteerd en zal boete doen...

Overige productgegevens

Held
Woesteling, de

Reeks/Deel
Vrije vlucht collectie 98

Subreeksen/Deel
Woesteling, de 2

ISBN
9789031427932

Scenarist(en)
Baru

Tekenaar(s)
Baru

Genre(s)
Avontuur

Uitgever
Dupuis

Productgroep
Stripboeken

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00