Wolf (Stalner) - Wolf

Dit artikel is mogelijk leverbaar
Dit item is (momenteel) niet leverbaar via onze distributeur. Aangezien we nog niet de tijd hebben gevonden om onze gehele voorraad op de site te koop te zetten, kan het zijn dat we het artikel toch kunnen leveren. Mocht u navraag willen doen naar dit artikel, schroom dan niet ons hierover een vraag te stellen.

Inhoud

Wolf is een door Pierre Boisserie geadapteerde stripversie van Nicolas Vaniers roman, getekend door Eric Stalner.
Het verhaal: "Een avontuur in het hoge noorden van Siberië, tussen nomadenstammen die al eeuwenlang volgens de natuurwetten leven en de moderne wereld die hun bestaan bedreigt. Sergueï is een jonge Eveen van zeventien jaar. Als herder van de kudde moet hij de rendieren beschermen tegen wolven, de roofdieren die al sinds jaar en dag de vijanden van zijn volk zijn. Wanneer hij echter vertederd raakt door een wolvin en haar helpen, gaat hij als het ware deel uitmaken van de wolvenfamilie, waardoor hij de wetten van zijn volk overtreedt... Sergueï moet een keuze maken tussen zijn twee families. Een keuze die bespoedigd wordt door de komst van jagers, zonder enige scrupule, uit het oppermachtige westen."

Overige productgegevens

Held/serie: Wolf (Stalner)
Reeks/Deel: Wolf (Stalner)
Taal: Nederlands
ISBN: 9789088104794
Scenarist(en): Boisserie, Pierre
Tekenaar(s): Stalner, Éric
Genre(s): Avontuur, Reizen
Uitgever: Daedalus

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

  • Akim Stripspeciaalzaak

    Ulgersmaweg 14
    9731 BS Groningen

    +31 (0)50 - 549 96 98
    info@akim.nl

  • Openingstijden

    Do. 09:00 — 18:00
    Vr. 09:00 — 18:00
    Za. 10:00 — 17:00