World of Warcraft 1 - Vreemdeling in een nieuwe wereld

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

Vreemdeling in een nieuwe wereld
Nieuw
World of Warcraft 1
Softcover
Verkocht

Inhoud

Gamefanaten hoeven we World of Warcraft niet voor te stellen. Het is 's werelds bekendste onlinegame waarmee je in de huid kan kruipen van krijgers, trollen of wat soort creaturen ook. Sinds 2008 bestaat er ook een stripversie in het Frans. De tekenaar is Ludo Lullabi, die we nog kennen van Lanfeust Queeste, de mangaversie van Lanfeust van Troy, en een nog niet vertaalde bijdrage aan de Kookaburra-spin-off Kookaburra Universe. Hij was ook een designer voor de game Darksiders. Walter Simonson (The Mighty Thor) zorgde voor een in het onbegrensde universum van World of Warcraft pasend verhaal. Ondertussen kwamen er al twaalf albums uit.

Dark Dragon Books start met de eerste afgeronde cyclus van drie albums in juni 2011 deel 1, deel 2 in oktober en deel 3 in februari 2012

Voor de verandering geeft de Nederlandse uitgever van onder meer Conan, Red Sonja en Verloren Paradijs (waarvan deze week een nieuw album verscheen) de albums uit in softcover. En ook deze 7,95 euro kostende en 56 pagina's tellende albums bevatten extra pagina's met artwork.

Korte inhoud deel 1:
Een man wordt bewusteloos op de kusten van Kalimdor gevonden. Hij heeft geen idee hoe hij daar gekomen is. Gevangen door de Ork Shaman Rehgar Earthfury, is hij gedwongen te vechten voor zijn leven tegen de leden van de alliantie. Kan hij een plaats voor zichzelf veroveren tussen deze vreemde rassen? Wat volgt is een adembenemend epische zoektocht die hem de geheimen van zijn verleden zullen onthullen!

Overige productgegevens

Held/serie: World of Warcraft
Reeks/Deel: World of Warcraft 1
Taal: Nederlands
ISBN: 9789460780318
Scenarist(en): Simonson, Walter
Tekenaar(s): Lullabi, Ludo
Genre(s): Fantasy
Uitgever: Dark Dragon Books

In deze reeks

2. De roep van het bloed
3. Openbaring

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00