Wouden van Opaal, de 10 - Het lot van de jongleur

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

Het lot van de jongleur
Nieuw
Wouden van Opaal, de 10
Hardcover
€ 19,95

Inhoud

De succes-serie De wouden van Opaal gaat verder met een tweede serie die zich dertig jaar later afspeelt dan waar het negende deel was gestopt. Nieuwe hoofdpersonages en een nieuwe tekenaar brengen de verhalen van het fenomeen Christophe Arleston weer tot leven. Deze tweede reeks zal opnieuw 8 delen gaan beslaan en Het lot van de jongleur is het eerste deel in deze nieuwe reeks.

Opaal is de heldentocht van Darko al eeuwen vergeten. Sinds dat de laatste Titaan zich heeft opgeofferd door zich met de stenen van het licht te versmelten is magie zeldzaam geworden in de vijf koninkrijken. Nieuwe religieuze ordes ontstaan maar sommige daarvan vormen een bedreiging voor de vrede. Maar niet iedereen staat onverschillig tegenover de geschiedenis van Opaal. Meester-archeoloog, Rodombre, probeert de hiaten in de verhalen te reconstrueren. Met de hulp van zijn assistent, Altai, en een straatjongleur, Lusksand, gaat hij op zoek naar de schat van de versteende Titaan en mogelijke erfgenamen van Darko om zo de val van de vijf koninkrijken te voorkomen.

Overige productgegevens

Held/serie: Wouden van Opaal, de
Reeks/Deel: Wouden van Opaal, de 10
Taal: Nederlands
ISBN: 9789088863875
Scenarist(en): Arleston, Scotch
Tekenaar(s): Fernandez, Cédric
Genre(s): Avontuur, Fantasy
Uitgever: Uitgeverij L

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00