Wynona 1 - Als de beer ontwaakt

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

Als de beer ontwaakt
Nieuw
Wynona 1
Softcover
€ 9,95

Inhoud

Wynona is een nieuw verhaal van Hans Van Oudenaarden. Het is geen tweede cyclus van Rhonda, maar we zien er wel hetzelfde personage in terug maar dan anders.
Hans maakt het nog wat mysterieuzer met de volgende uitleg: “Met, jazeker, Rhonda en Dutch in gloedjenieuwe rollen. Zelfde regisseur, zelfde cameraman, zelfde decorbouwer, zelfde papieren acteurs, totaal ander verhaal. Benieuwd of het strippubliek dát gaat accepteren. En dan is er ook nog ook iets met een of andere beer!”

Als de cynische, uitgebluste advocaat Daniel Favreau op een dag wordt gevraagd om z’n ergste vijand juridisch bij te staan, aarzelt hij maar heel even. De zaak lijkt hopeloos, maar Daniel kan het geld goed gebruiken. Bovendien, het geeft Daniel de kans een paar dagen op te trekken met de mooie WYNONA.
Op een of andere manier doet het meisje hem denken aan z’n vroegere zelf. Hoe kon Daniel weten dat er buiten het onderbreken van zijn permanente dronkenschap nog veel meer van hem gevraagd zou worden. En wat is dat griezelige, donkere monster dat begint te ontwaken in de krochten van Daniels ooit zo eerloze ziel? Gaat het Daniel eigenlijk wel lukken om GEEN HELD te worden?

Overige productgegevens

Held/serie: Wynona
Reeks/Deel: Wynona 1
Taal: Nederlands
ISBN: 9789088867255
Scenarist(en): Oudenaarden (El Gringo), Hans van
Tekenaar(s): Oudenaarden (El Gringo), Hans van
Genre(s): Avontuur
Uitgever: Uitgeverij L

Ook beschikbaar

Als de beer ontwaakt
Nieuw
Wynona 1
Luxe
€ 49,95
Als de beer ontwaakt
Nieuw
Wynona 1
Hardcover
€ 19,95

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00