XIII 25 - The XIII history

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

The XIII history
Nieuw
XIII 25
Softcover
€ 9,99

Inhoud

Om zijn baas, Randolph McKnight, tevreden te stellen, moet Dany Finkelstein hem een nieuw concreet artikel aanbieden. En hij heeft net documenten ontvangen die beloven opnieuw een ravage aan te richten. Deze hebben rechtstreeks te maken met het onderzoek van ouderling Finkelstein en Warren Glass, evenals met het werk van de jongere broer, The Kelly Brian Story. Deze ontdekkingen ondermijnen niet alleen het geïdealiseerde beeld van de oorsprong van het land en de vroege kolonisten, maar breken ook de reputatie van sommige van haar huidige presidentskandidaten. Tenminste, als Finkelstein erin slaagt om deze informatie te publiceren, want de spionnen zwerven en deze zaak verstoort veel hooggeplaatste mensen die graag zouden zien dat deze publicatie in het ei wordt gedood.

The XIII Hystory deel 2

Met dossiers en achtergronden over de gebeurtenissen en personages van de Mayflower cyclus (deel 20 t/m 24). Deze tweede cyclus start bij de overname van Sente (scenarist) en Jigounov (tekenaar).

Overige productgegevens

Held/serie: XIII
Reeks/Deel: XIII 25
Taal: Nederlands
ISBN: 9789085585817
Scenarist(en): Sente, Yves
Tekenaar(s): Jigounov, Iouri
Genre(s): Actie, Thriller
Uitgever: Dargaud

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00