XIII Mystery 6 - Billy Stockton

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

Billy Stockton
Nieuw
XIII Mystery luxe groot formaat
Luxe
€ 110,00

Uitgave omschrijving

Oplage 100 stuks

Het album is genummerd en gesigneerd en heeft als bijlage een 4 kleurenprent welke ook door de auteur is gesigneerd en gelijk genummerd is aan het boek.
Formaat boek: ca.36 cm hoog X 25 cm breed
Het boek is voorzien van een brede donker blauwe linnen rug, is uitgevoerd in zwart-wit en als extra heeft het boek een paar blz. met schetsen, voorstudies uit het boek.

Inhoud

Amper twintig jaar en al een tiental moorden op de kerfstok. Zijn naam? Billy Stockton. In dit zesde deel van de spin-off XIII Mystery spitten scenarist Bollée (Apocalypse Mania) en tekenaar Steve Cuzor (O`Boys) het verleden uit van een boefje dat het pad van XIII kruiste in een smerige gevangeniscel van Plain Rock. Een keihard verhaal over de ondergang van een jongen voor wie het leven geen andere uitweg biedt dan de waanzin...
"Duik in de diepste uithoeken van de reeks, werp een nieuw licht op de wereld van XIII en maak het lezen of herlezen van de basisreeks zo nóg boeiender." Met die premisse trapte `orkestleider` Jean Van Hamme in 2008 deze spin-off van cultreeks XIII af.
Na de Mangoest, Irina, major Jones, kolonel Amos en Steve Rowland is het nu de beurt aan het personage van Billy Stockton om voor het voetlicht te treden. Zijn verhaal werpt een nieuw licht op Alle tranen van de hel, album 3 van de moederreeks.

Overige productgegevens

Held
XIII

Reeks/Deel
XIII Mystery 6

Uitgavereeks
XIII Mystery luxe groot formaat

Scenarist(en)
Nury, Fabien

Tekenaar(s)
Guerineau

Uitgever
Khani

Productgroep
Stripboeken

Ook beschikbaar

Billy Stockton
Nieuw
XIII Mystery sc
Softcover
€ 7,95
Billy Stockton
Nieuw
XIII Mystery hc
Hardcover
€ 13,95
Billy Stockton
Nieuw
XIII Mystery luxe
Luxe
€ 49,95

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00