Ys, De legende 2 - Wraak

Dit artikel is mogelijk leverbaar
Dit item is (momenteel) niet leverbaar via onze distributeur. Aangezien we nog niet de tijd hebben gevonden om onze gehele voorraad op de site te koop te zetten, kan het zijn dat we het artikel toch kunnen leveren. Mocht u navraag willen doen naar dit artikel, schroom dan niet ons hierover een vraag te stellen.

Inhoud

Enkele jaren nadat zijn vrouw Brawnen verkracht en vermoord werd door zijn eigen broer Cormak en diens kompanen de gladiator Ambrosius en Urien een verraderlijke koning, zint Gradlon de Pict meer en meer op wraak. Door de moordenaars voor dood achtergelaten wist Gradlon destijds zichzelf en zijn dochter Ahés te redden. In de jaren die voorbij gingen leefden ze in barre omstandigheden afgezonderd van alles en iedereen en leerde hij haar jagen en vechten als een Pict. De kleine Ahés is nu klaar om haar vader te volgen in zijn queeste naar wraak. Ze keren terug naar de bewoonde wereld op zoek naar zijn broer Cormak die ondertussen ook hun vader heeft vermoord...

Overige productgegevens

Held
Ys, De Legende

Reeks/Deel
Ys, De legende 2

Scenarist(en)
Istin, Jean-Luc

Tekenaar(s)
Nenadov, Dejan

Uitgever
Medusa

Productgroep
Stripboeken

Ook beschikbaar

Wraak
Nieuw
Ys, De legende 2
Softcover
€ 8,20

In deze reeks

1. Verraad
3. Zondvloed

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00