Collectie Getekend 42 / Zaroff - Zaroff

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

Zaroff
Nieuw
Collectie Getekend 42 / Zaroff
Hardcover
€ 21,99

Inhoud

‘Mijn naam is Fiona Flanagan. U kent me niet, generaal Zaroff.  En toch heeft u onlangs mijn leven veranderd. Tijdens een van uw afgrijselijke mensenjachten vermoordde u mijn vader. Ik ga u met gelijke munt betalen! Mijn manschappen hebben uw jongere zus en haar drie kinderen opgespoord. Ze lokaliseerden ook het eiland dat u als toevluchtsoord gebruikt. En, weet u, nu heb ik zin in een jachtpartij! Wie vindt uw zus en haar kinderen als eerste? U, of ik? Wanneer u dit leest, bevinden ze zich al op uw eiland. Als ik ze vind, dood ik ze. Als u er als eerste bent, zult u ze moeten verdedigen. Want ik ga niet rusten voor ik jullie allemaal gevonden en vermoord heb. Tot er geen enkele Zaroff meer rondloopt op deze wereld.’ De mensenjacht is de nobelste jacht, toch volgens Zaroff, want de mens is het gevaarlijkste wild waarop je kunt jagen.

Spannende one-shot in de collectie Getekend, van het auteursduo van Heroveringen. Generaal Zaroff jaagt op mensen, maar in deze one-shot wordt de jager de prooi. Gebaseerd op het romanpersonage van Richard Cornell uit The Most Dangerous Game, dat in 1932 verfilmd werd met Joel McCrea, Robert Armstrong en Fay Wray. Op scenario van Runberg (Jakob Kayne, Milennium) slaagt Miville-Deschênes erin zijn tekenstijl alweer naar een hoger niveau te tillen.

Overige productgegevens

Held/serie: Zaroff
Reeks/Deel: Collectie Getekend 42
Subreeksen/Deel: Zaroff
Taal: Nederlands
ISBN: 9789064212888
Scenarist(en): Runberg, Sylvain
Tekenaar(s): Miville-Deschenes, Francois
Genre(s): Actie, Roman
Uitgever: Lombard

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00