Zetari - Zetari - Integraal

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

Zetari - Integraal
Nieuw
Zetari
Hardcover
€ 25,70

Inhoud

Zelfs voor Zetari, de zwervende krijger, de vrouw die het zweep-zwaard draagt tegelijk met de kruisboog, is het Klooster der Dromen een plaats waar ze nog nooit van gehoord heeft.

In al haar reizen door de bekende en onbekende wereld had zij nooit kunnen denken dat  deze alleen bestaan in de droom van een onbekende god, die nu uit zijn slaap dreigt te worden gewekt!

Ze neemt een contract aan om de vreedzame monniken te leren hoe ze zich kunnen verdedigen tegen rovende moordbendes zoals die van de beruchte Katwandel Famaut.

Uiteindelijk moet Zetari verhinderen dat alle werelden uitdoven als een kaarsvlam wanneer de dromende god ontwaakt!

Dan wordt haar vriend Baldaan opgesloten in dodelijk gevaar! Zetari ziet zich gedwongen te reizen naar een nog vreemder oord, het Zinkende Land, om het Gelaat van de Eeuwigheid te stelen. Als ze het niet binnen zevenentwintig dagen overhandigt aan de weduwe Derlande, die eeuwige schoonheid begeert, zal Baldaan een verschrikkelijke dood sterven!

Maar om haar taak tijdig te volbrengen, dient Zetari gevaren te overwinnen die vreselijker zijn dan wat Baldaan te wachten staat!

Overige productgegevens

Held
Zetari

Reeks/Deel
Zetari

ISBN
9789619439562

Scenarist(en)
Lodewijk, Martin

Tekenaar(s)
Burns, John M.

Genre(s)
Science Fiction

Uitgever
Prestige

Productgroep
Stripboeken

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00