Zeven 6 - Zeven Yakuza

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

Zeven Yakuza
Nieuw
Zeven 6
Hardcover
€ 19,95

Inhoud

Voorlaatste deel in de serie one-shots in de conceptreeks Zeven waarin telkens zeven personages een missie hebben te vervullen. Deze keer zijn dat zeven yakuza's, Japanse maffiosi. Voor de gelegenheid ging Jean David Morvan (Konvooi, Aan het Front) in zee met de Japanse tekenaar Takahasi Hikaru.

"Kotobuki Ichiro wordt door zijn wijk op handen gedragen. De maffialeider lijkt onaantastbaar en machtig. Hij overdenkt hoe hij zo ver is gekomen, welke moeite hij zich heeft moeten getroosten om aan de top te komen. En dan wordt er een aanslag op hem gepleegd waarbij hij bijna omkomt. Hij weet zich te redden en wil nu nog maar één ding: wraak. Hij moet laten zien dat er nog steeds niet met hem te spotten valt. Hij had natuurlijk al rekening gehouden dat iemand zou proberen hem van de troon de stoten en hij heeft zijn voorzorgsmaatregelen genomen. Maar hij stuit op een gebeurtenis uit zijn verleden die hij diep had weggestopt."

Overige productgegevens

Held/serie: Zeven
Reeks/Deel: Zeven 6
Taal: Nederlands
ISBN: 9789058852557
Scenarist(en): Morvan, Jean-David
Tekenaar(s): Takahashi, Hikaru
Genre(s): Fantasy
Uitgever: Silvester Strips & Specialities

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00