Zibeline 1 - Op de andere oever

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

Op de andere oever
Nieuw
Zibeline 1
Softcover
€ 8,50

Inhoud

Na een ruzie met haar broer rent Tannicia de jungle in, waar ze door voodootovenaars wordt gekidnapt. Zij zijn op zoek naar een slachtoffer voor hun ceremonie. Het meisje blijft ongedeerd maar komt op mysterieuze wijze terecht in een wereld die helemaal anders is dan de hare: een post-apocalyptische wereld waar hybride wezens wonen, half mens, half dier. Ze ontmoet er drie behulpzame vermenselijkte dieren die haar willen helpen. Tannicia besluit in de mangrove te gaan wonen met haar nieuwe vrienden, tot ze een manier heeft gevonden om naar huis terug te keren. Zoals de traditie het wil, kiest ze een nieuwe naam als ze de schuilplaats betreedt. Haar naam is Zibeline.

Nieuwe reeks door Mohamed Aouamri (Op Zoek naar de Tijdvogel - Voor de Zoektocht) en Régis Hautière (Abeltje, Aquablue, De Oorlog van de Lulu's). Avonturenverhaal met een actuele inslag: ecologie.

Overige productgegevens

Held
Zibeline

Reeks/Deel
Zibeline 1

ISBN
9789030374183

Scenarist(en)
Hautière, Régis

Tekenaar(s)
Aouamri, Mohamed

Genre(s)
Avontuur, Dieren

Uitgever
Casterman

Productgroep
Stripboeken

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00