Zij die de insecten gelukkig maakte - Zij die de insecten gelukkig maakte

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

Zij die de insecten gelukkig maakte
Nieuw
Zij die de insecten gelukkig maakte
Hardcover
€ 29,95

Inhoud

Een prachtig oosters sprookje van Paul Salomone (De Engelsman die niet van Wapens Houdt) en Zidrou. In het Frans verschenen bij de Parijse galeriehouder en gelegenheidsuitgeverij Daniel Maghen.

In het vredige koninkrijk Shandramabad sterft een koning en laat zijn vrouw Shikara zwanger achter van een tweeling. Wanneer de kinderen worden geboren, geeft de koningin elk van hen een vulkaanvogel, een dier met een prachtig verenkleed. Helaas betekende dit geschenk het verlies van haar zoon Gorakh, die dodelijk verongelukte toen hij de wegvliegende vogel volgde. Haar door verdriet geteisterde moeder kon het geluid van vogelgezang niet langer verdragen en beval dat alle vogels in het land gedood moesten worden, waardoor het koninkrijk ondergedompeld werd in verdriet, stilte en ziekte. Ze verbande alle geluk en plezier uit haar leven en toen ze haar dochter, prinses Jalna, betrapte in de armen van een ordinaire dief, veroordeelde ze hem tot een verschrikkelijk lot. Jalna moet nu haar lot onder ogen zien en haar wrede, overheersende moeder, die gek is van verdriet, het hoofd bieden.

Overige productgegevens

Held/serie: Zij die de insecten gelukkig maakte
Reeks/Deel: Zij die de insecten gelukkig maakte
Taal: Nederlands
ISBN: 9789085527978
Scenarist(en): Zidrou (Benoît Drousie)
Tekenaar(s): Salomone, Paul
Genre(s): Drama
Uitgever: SAGA Uitgeverij

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00