Zoon van de Arend, de - De integrale uitgave 1 - Revolutie

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

Revolutie
Nieuw
Zoon van de Arend, de - De integrale uitgave 1
Hardcover
€ 34,95

Inhoud

Deze eerste integrale bundelt de eerste drie verhalen; De Beet van de Wolf, De Zwarte Sjaal en Het Zand van Dendera, met dossier.

De zoon van de Arend is de stripreeks die vrijwel  de hele carrière van Michel Faure heeft begeleid. Samen met zijn vriend Daniel Vaxelaire bedacht hij de reeks over een tweetal jonge Fransen, de èèn van rijke, adellijke afkomst, de ander uit een arm milieu, die elkaar bij toeval treffen in het Napoleontische leger en dikke vrienden worden.

De eerste twee delen verschenen bij uitgeverij Hachette, maar toen deze uitgever zijn hele stripafdeling van de hand deed, verhuisde de strip naar Humanoïdes Associés. Deze uitgever, die destijds vooral SF uitgaf, wist niet goed wat ze aan moesten met een historische stripreeks en besloot na drie delen met de strip te stoppen. Uitgeverij Arboris, die de strip toen al in het Nederlands en Duits uitgaf, nam contact op met Michel Faure, en vanaf deel 6 werd de reeks rechtstreeks voor Arboris gemaakt.

De 11 bestaande delen, aangevuld met het afsluitende deel 12, zullen de komende jaren in vier bundelingen heruitgegeven worden, met nieuwe letteringen en telkens een uitgebreid dossier over de auteurs, de strip en de historische achtergrond.

Overige productgegevens

Held/serie: Zoon van de Arend, de
Reeks/Deel: Zoon van de Arend, de - De integrale uitgave 1
Taal: Nederlands
ISBN: 9789034309334
Scenarist(en): Faure, Michel
Tekenaar(s): Faure, Michel
Genre(s): Avontuur, Geschiedenis
Uitgever: Arboris

Ook beschikbaar

Revolutie
Nieuw
Zoon van de Arend, de - De integrale uitgave 1
Luxe
€ 59,95

In deze reeks

2. Huzaren van de Keizer

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00